lørdag 11. juli 2009

Cinemassacre – nerdstoff med humor og en personlig vri

Det finnes nettsider som en hver nerd må følge med på. Cinemassacre.com er en slik side. Det er siden til James D. Rolfe, mannen bak The Angry Videogame nerd. (mer om akkurat senere). Tror navnet Cinemassacre er nicket til James D. Rolfe men også hans produksjonsselskap. Uansett, James D. Rolfe er en supernerd som har peil på dataspill, film og tv-serier. Han er utrolig morsom, smart og rimelig flink på å oppdatere Cinemassacre.com med da særlig mye videoer. På denne siden finner du You Know What’s Bullshit. Små artige videoer hvor han klager over ting han mener er dustete. Se en av filmen her eller under.



Han har også mange bra filmanmeldelser, sett fra en nerds synspunkt. Han har sett utrolig mye film og hans filmanmeldelser blir slik ganske andreledes enn normale anmeldelser. Du kan se en anmeldelse her eller under.



Så har du Monster Madness. Hvert år før Halloween går han gjennom mange skrekkfilmer og deres monster. Her er det mye rart som jeg personlig aldri har hørt om. Utrolig sært men lærerikt og gøy. Virkelig noe filmnerder burde se for å få tips om nye filmer man kan se. Se en slik video her eller under.



Cinemassacre har også sitt eget show på Spike.com. Spike er en slik guttenettside og tv kanal som er full mer machogutte ting. Her er det mange tøffe videoer om mye rart. Nok en gang ganske nerdete men tøft. Sjekk ut en video her eller under.



Han skriver også mye rart på sin side, alt for bloginnlegg til kule linker. Det er virkelig mye rart han skriver og omtaler. Mye fin lesning her. Jeg anbefaler alle til å sjekke ut Cinemassacre.com.

1 kommentar:

  1. De gamle videone han lagde syns jeg er interessant å se på. James D.Rolfe er drit tøff!

    SvarSlett