fredag 10. juli 2009

Seinfeld og Superman

Ikke all reklamefilm er noe dritt. Faktisk kan de være rimelig kule. Men da er de ofte ikke så veldig gode reklamefilmer vel og merke. Uansett, American Express lagde i 2004 to reklamefilmer med Jerry Seinfeld og Superman. Ja du leste rett. Det blei laget to reklamefilmer på ca 5 min hver og noen små reklamespots. Barry Levinson regisserte de to reklamefilmen og er kjent for å ha laget blant annet Good Morning Vietnam, Rain Man og Bandits.

De to filmene går ikke ut på så veldig mye. Jerry Seinfeld er bare seg selv og reklamefilmene spiller på humoren til Seindfeld tv-serien. Alt er veldig morsom og småartig. Dialog er i fokus men begge reklamefilmene har American Express kortet i seg men det virker ikke som reklamefilmene har så veldig fokus på produktet. Den første filmen heter "A uniform used to mean something" og du kan se den her eller under


Andre filmen heter “Hindsight is 20/20” og du kan se den her eller under.


American Express har satset litt andreledes reklamefilmer med store navn fra filmens verden. Mange av de er faktisk veldig kule og morsomme. Særlig om du er en fan av stjernene de bruker.

Her har de laget en med Martin Scorsese. Spiller på hans rykte som en stor regissør og kunnskap om film. Du kan se den her eller under.


En annen regissør som har laget og spilt hovedrollen er Wes Anderson. Han er jo kjent for sine spesielle, sære men morsomme filmer. Hele reklamefilmen begynner liksom aldri men er rimelig kul. Du kan se den her eller under.


American Express har laget flere reklamefilmer med kjendiser. Det er bare å søke på youtube så finner du de der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar