mandag 17. august 2009

Dataspill mot kjærlighetssorg

Å ha kjærlighetssorg er en del av livet. Dessverre. Det har ikke noe å si om du er 14 eller 40. Kjærlighetssorg kan komme når som helst. Folk drar fra hverandre for mange grunner. Så vi har en hel populærkultur som omhandler eller skal hjelpe mot kjærlighetssorg. Dataspill er kanskje ikke et medium folk forbinner med kjærlighetssorg. Tårer og en spillkontroller er vel ikke en perfekte macth men jeg har noen dataspill eller dataspill tips som kan hjelpe å spille deg gjennom sorgen.

Max Payne og Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Begge spillene passer perfekt om du trenger å ventilere følelser etter at dama/gutten har dumpa deg. Max Payne 1 har en historie som handler om det å mistet noen man er glad i og etterpå springe rundt full, desillusjonert og bitter med masse våpen og straffe de som har tatt fra man det man elsker. Spillet har en flott melankolsk stemning og dialogen er perfekt. Greit nok, det er et hardkokt skytespill men å kaste seg rundt i slow mo mens man skyter skurker som har drept dama di er en fin måte å få ut følelser på.Max Payne 2: The Fall of Max Payne har den samme stemningen og feelingen som eneren men den har nå en kjærlighetshistorie med ei dama som lever. Den tøffe og sexy leiemorder dama Mona Sax utvikler du nå et kjærlighetsforhold til og det er riktig så heftig. Men det er hele tiden bittersøt siden dere ikke kan egentlig få hverandre og til slutt så skjer det noen som river dere fra hverandre. En slags dødsdømt kjærlighetshistorie. Nok en gang er det gode muligheter for å leve seg inn og gråte en tåre for Max Payne sitt bedritne liv og ”love life” med mange muligheter for vold.

Singles: Flirt Up Your Life
Et spill som kom i 2004 og er en slags samlivs simulator. En rip-off av Sims men har et mer fokus på voksent innhold. Hovedfokuset i spillet er å møte ei dama/mann og utvikle et forhold til denne personen. Spillet inneholder nakenhet og sex (selv om det er rimelig uskyldig). Så har kan du spillet ut ditt forhold med personen som forlot deg og kanskje gjøre ting andreledes eller heller dumpe dama før henne dumper deg slik hun gjorde i virkeligheten. Spillet erotiske del kan også kompensere for mangel på sex og erotikk i det eget liv siden du nå er singel (men advarsel, du føler deg sikkelig som en taper når din dataspill alterego har sex med dama når du ikke har sex selv i det virkelige liv).

Spill dataspill med sexy damer/menn i hovedrollen
Dataspill gir jo deg muligheten til å kontrollere og identifisere deg med mange deilige, sexy og ofte dødelige hovedpersoner. Så om ditt hjerte har blitt knust så sett deg ned med din favoritt dataspill personlighet og tilbring noen timer med han/henne. Bare får å få deg til å huske at det er mange andre personer der ute og at den person som knuste ditt hjerte ikke er den eneste. Mine personlige dataspillkvinner som kan få meg til å glemme dama som dumpet meg er Lara Croft, Rayne, Alyx Vance og Samus Aran. Nå virker det som om jeg også kommr til å tilbringe litt kvalitetstid med Rubi Malone fra Wet når det kommer ut. Virker som spillets reklame legger opp til at hun er en sexy og dødelig dama. Se morsom trailer her eller under.

Et av Final Fantasy spillene
Alle Final Fantasy spillene har en eller annen kjærlighetshistorie. Noen ganger går de bra, andre ganger går det dårlig. Her kjører man på med musikk, svulstig dialog og mye tårer og snørr. Og alle personene har Manga look’en. Final Fantasy spillene er også ofte latterlig store, så siden du har blitt singel og har mye tid for hånden så kan et Final Fantasy spill fylle opp tiden. Det er vel særlig de siste spillene som egner seg best for et knust hjerte.

Spill et meget voldelig dataspill
Så, du har kjærlighetssorg fordi du har blitt dumpa. Vel, slikt kan føre til at du blir litt aggressiv og forbannet. Da særlig på han eller henne som knuste ditt hjerte. Helt naturlig men da er det lurt å lufte ditt sinne på en ikkevoldelig og sosialt akseptert måte. Her kommer dataspill inn. Det finnes tonnevis av voldelige dataspill du kan skyte, sprenge og knuse deg igjennom. Personlig graver jeg opp Soldier of Fortune 1, Hitman 2 og The Punisher trenger jeg å få ut litt aggresjon. Er du jente som har blitt dumpa av en drittsekk av en mann så har du hvert fall flaks, siden 90% av alle folkene som du kan skyte i slike spill er menn.

Har du noen dataspill du har spilt som har hjulpet mot kjærlighetssorg? Gi tips i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar