tirsdag 18. august 2009

Nerdenes hyllest til Tarantino: Inglourious Plummers

Quentin Tarantino har alltid vært en regissør som har appelert til filmnerdene. Med sitt filmatiske språk og konstante intertekstuelle referanser har hans filmer vært en skattekiste for nerder. Dette er en mann som kan sin filmhistorie og veit å bruke den. I forhold til norske filmskapere.

Han oppfører seg ofte også som en overivrig nerd med enorme faktakunnskaper om film og fjernsyn pluss han har noen helt enorme morsome filmanalyser og ideer. Bare sjekk ut denne dialogen fra Sleep with Me (1994).


Uansett, Tarantino spyr ikke ut filmer og han nyeste film Inglorious Basterds har skapt endel buzz på nettet lenge før den var ferdig. Lenge før den var påstartet. Nerdesteder som Ain't it cool news var fra seg av glede lenge før filmen hadde fått mye oppmerksomhet i normal media (Ain't it cool news er jo så klart et hardcore nerdenettsted). Bare sjekk ut denne "repotasjen" fra settet her. Filmen har også fått gode omtaler fra norske medier.

Antar jeg som alle andre har sett fram til denne filmen og har sett traileren på nettet mange ganger. Den virker utrolig kul og har så klart skapt mange forventinger. Så at vi ville få en parodi/hyllets til Inglorious Basterds fra nerder er kanskje ikke så rart. Nettet er full av Quentin Tarantino hyllester. Noen nerder har tatt traileren for Inglorious Basterds og puttet den inn i Super Mario Bros sin verden. De har laget en trailer på samme lest som Inglorious Basterds og kalt den Inglourious Plummers. Personlig syntes jeg den var morsom men du må nok være ganske nerdete for å synes det. Men det er fin oppvarmning til Inglorious Basterds som kommer i morgen. Se den her eller under.

Original trailer for kan du se her eller under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar