fredag 16. oktober 2009

Det er helg og Mario er på besøk!

Ikke blitt mye oppdatering på bloggen i det siste, har jobbet og lekt alt for mye. Skal være flinkere neste uke. Men nå er det helg og jeg leker med Mario. Sjekk ut disse morsomme Mario videoene mens du har vorspiel.
Lego er noe alle har leket med (og fortsatt leker med). Lego har fått en boost med alle disse dataspillene som har kommet som Lego som tema. Star Wars, Batman og Indiana Jones har alle fått egne spill i Lego. Uansett, det er andre som har brukt Lego på en kreativ måte (og da mener jeg ikke The White Stripes musikvideoen). Her kan du se Super Mario jobbe seg gjennom level 1 i Lego eller se den under!

Alle nerder liker Mario, han er på mange matter Gudfaren til både dataspill og nerdhet. Pluss han er en vandrende klisjé på italienere. Både barten, den dårlige engelsken og kulemagen. Så det er ikke så rart noen blir fornærmet av Mario. Men det er kanskje en grunn til at klisjer oppstår. Se hvertfall hva som skjer når noen protestere mot Mario. Du kan se klippet her eller under.

Litt mer Mario mobbing. Han er jo ganske uskyldig og barnevennlig. Noe som er bra men noen ganger så skulle man ønske Mario var litt hardcore. Litt gansta og at de fordømte skillpaddene du knuser blødde litt. Vel, har kan du få din drøm oppfylt med denne gamle klassikeren. Se den her eller under.

CollegeHumor er en rå nettside. Her finner du nerdehumor som du kan le av og le av deg selv i prossesen. Her finner du mange morsomme Mario videoer. Her kan du se en sexvideo av Mario og Peach. Mest sannsynlig vil denne videoen ødelegge din barndom men den er morsom som faen. Særlig alle lydeffektene her helt utrolig. ”You are like Yoshi down there”. Se her eller under.

Mario er jo aldri aleine i sine spill. Ofte er jo Luigi der og hjelper men det er han er den evige annen fiolin. Må jo så klart være irriterende å stå i skygge av sin bror. Han er jo like god (og ikke så feit). Uansett, CollegeHumor har laget en liten film om hva som skjer når Luigi blir dritt lei. Se den her eller under.

Siste Mario humorklipp for kvelden. Jeg må komme meg ut døra. Mario banker mange fiender i sine spill. Fiender som har ganske teite angrep og bevegelser. Hva skjer når alle disse slår seg sammen? Se klippet her eller under.

Fest med måte. God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar