mandag 30. august 2010

The Walking Dead tv trailer

Jeg har skrevet om at tegneserien The Walking Dead skal bli en tv serie. Det har nå endelig kommet en trailer og den avslører mye av tonen, stilen og hva vi kan vente av serien.The Walking Dead er en utrolig bra tegneserie som passer perfekt til serieformatet. Serien er i svart/hvit og den har mange karakterer, mye handling, følelser og utviklinger. Så i teorien skulle den passe bra til å bli laget en tv serie av. Det er mye stoff å ta av. Som film hadde den ikke funket fordi det er umulig å prøve å presse det ned til 2 timer. Men å lage en tv serie av tegneserien kom til å koste penger. Det skjer tross alt i en post apokalyptisk verden hvor zombier springer rundt og spiser på folk. Så jeg hadde mine tvil om hvor bra det kom til å bli. Men traileren virker bra selv om jeg ikke er fornøyd med alt.
Du kan se traileren her eller under.

Traileren avslør vel at mye av handlingen i traileren er basert på første og andre album av tegneserien. Jeg liker tonen i klippene, altså hvordan man forholder seg til fiksjons niverset. Det virker seriøst, litt mørkt og med fokus på personene. Stilen de går for er litt utvasket på farger, nesten litt dokumentarfølelse på bildene selv om utsnittene følger de filmatiske koder. Jeg synes ikke zombiene ser noe særlig ut. De framstår som litt fake men det har zombier alltid gjort for meg på film. Synes de passer bedre på tegneserier eller i dataspill. Jeg veit ikke hvor glad jeg er over castingene heller. Da særlig av Rick Grimes. Men det er umulig å si før man ser serien. Det ser hvertfall lovende ut. Blir uansett artig å se tvserien siden det er få zombie tvserier som har blitt laget til nå.

Hva slags følelse får du når du ser traileren? Skal du se den eller ikke? Noe NRK kommer til å kjøpe inn tro? Eller kanskje passer mer inn i TVNorges profil?

3 kommentarer:

 1. jeg tror ikke nrk kommer til å kjøpe den, men med tanke de kjøpte true blood så ville det vært overraskende hvis de ikke gjorde det.
  Jeg tror rett å slett enten kjøper tv1000 den eller viaset 5.
  Jeg er litt uenig med deg når det kommer til zombiene, syns det er veldig bra sminka og jeg kjøper det faktisk at de er zombier, men det kommer vel på øye som ser

  SvarSlett
 2. Takk for tips om en knakende god tegneserie!

  Beste helsing
  ØTS

  SvarSlett
 3. hehe, bra å høre. Jeg venter i spenning på hvert nytt album og spent på tvserien

  SvarSlett