søndag 19. september 2010

Morsomt webshow: The Guild

Det finnes mange webshow på internet som er verdt å følge med på. En slik serie er The Guild, og du burde hvertfall følge med på den om du er nerd og har spilt mye Wow eller andre MMORPG spill.Showet fokuserer rundt karakteren Cyd Sherman aka Codex. hun spiller mye et navnløs MMORPG sammen med guildet sitt. Codex er noe neurotisk og har ikke så veldig god kontroll på livet sitt. Selv om hun er en pen jente så tilbringer hun mesteparten av tiden sin i spillet med med guildet sitt. Forviklinger starter å skje når en av guild medlemene, Zaboo som spuiller en warlock i spillet plutselig står på døra hennes og flytter inn fordi han tror de har et forhold. Det bare baller seg på med forviklinger og plutselig er hele guildet til Codex innblandet og de må møtes i RL.Serien består av 4 sesonger og en episode er på rundt 5-7 min. Humoren i serien er deilig nerdete og spillsentrert. Karakterene er gode, skuespillerne funker bra og nerdehumoren er top notch. Enda mer imponerende er det å tenke på at seriens skaper,Felicia Day , hun som spiller den pene hovedrolleinnehaverer har basert serien på sitt liv. Hun er en relativt ukjent skuespiller. Hun har basert serien på sine egne spillerfaringer. Særlig etter 2 år med World of warcraft spilling bestemte hun seg for å lage noe ut av sine erfaringer. Serien har nok åpnet dører for dama og særlig nerdene har åpnet sine hjerter for henne. Jeg må innrømme jeg synes hun er sexy og søt. Særlig at hun liker å spille og er nerd selv får virkelig blodet til å bruse i årene mine. Hvor møter man slike damer? Serien har vokst i både kvalitet og popularitet etter at det begynte å bli distribuert på Xbox markedplace og MSN.

Du kan se første episode her i sesong. Kvaliteten på showet er ikke dårlig men det blir bedre etter hvert. Både i form av utseende og innhold. Alle karakterene blir introdusert og første plott linje blir presentert.
<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&fg=Xbox_Channel_GUILD_S4_FINAL&vid=69704ce9-eef1-4f98-8ea4-ecbf68e23192" target="_new" title="Season 1 - Episode 1: Wake-Up Call">Video: Season 1 - Episode 1: Wake-Up Call</a>

Her kan du se 2 episode av sesong 1.
<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&fg=Xbox_Channel_GUILD_S4_FINAL&vid=d36afde0-3260-4870-8f69-a1cb6c5d4f73" target="_new" title="Season 1 - Episode 2: Zaboo'd">Video: Season 1 - Episode 2: Zaboo'd</a>

Alle episodene kan du se gratis på hjemmesiden til serien her. I tillegg til Codex er både karakterene Vork og Zaboo utrolig morsome. Vork minner meg faktisk om folk jeg har truffet på online spill. Få med deg alle episodene i matpausen i lunsjen.

2 kommentarer:

  1. Tilleggsopplysning: jeg har ingen erfaring med rollespill på nettet (eller i den virkelige verden for den saks skyld), og elsker The Guild. Man trenger altså ikke å skjønne de interne rollespillvitsene for å sette pris på denne fabelaktige serien.

    SvarSlett
  2. Så bra å høre. I stand corrected.

    SvarSlett