torsdag 23. september 2010

Norton antiviurs og Dolph Lundgren som dreper enhjøringer

Alle som har vært bortom en pc har sikkert hørt om Norton antivirus. Det er en av de største aktørene når det kommer til antivirus programm og datasikkerhet. Men antivirus program er ikke sexy eller morsom. Så hvordan lager man artige reklamerfilmer om tema?Norton har kommet med flere reklamefilmer nå i 2010 som var både utradisjonelle, morsomme og litt utenom det vanlige. De prøve å illustrer sikkerhetspoenger via noen ganske absurde analogier. De blander kjendiser som skal illustrerer cyberterroriste og virus med absurde ting som kyllinger og enhjørninger. Kjendisene er de som vil ødelegge tingene. Eneste måten å stoppe de på er å bruke Norton. De har laget mange filmer som vise hva som skjer når man ikke forhindrer og sikrer seg når man bruker datamaskiner. Rimelig merkelig konsept men videoene er gøy. Norten hadde vel håpet på en viral effekt her som de ikke helt fikk.

Først ut er Kimbo Slice. En steintøff mixed martial artist som blant annet har deltat i UFC og kjent for sine videoer fra gateslosskamper. Her er motstanderen en tusenbein som Norton skal beskytte. I den denne filmen taper Kimbo kampen siden tusenbeinet velger å ikke godt forespørselen til Kimbo. Du kan se den her elle under.

Andre filmene taper tusenbeinet fordi det godta forespørsmålet. Du kan se de her og her eller under.

Andre er gøy, her kjefter Kimbo på tusenbeinet.


Neste kjendis ut er Dolph Lundgren. Jepp, actionhelten fra 80 tallet. Han møter en rosa enhjørning. Du veit, en slik liten My little Pony sak. Rimelig absurd men gøy. Her kan du se hva som skjer når enhjørningen godtar forespørselen til Dolph. Du kan se den her eller under.

Her får Dolph bank, av den rosa enhjørningen. Håper penga var verdt ydmykelsen. Se den her eller under.


Så var det David Hasselhoff sin tur. 1980 talles tv-stjerne kjent fra Baywatch stiller opp. Fyren har vist før at han har selvironi og klippene med han er morsomme dog rare. Motstanderen han er ei vifte. Jepp, ei vifte. Lurer på om de i reklamebyrået tar mye narko når de pitcher ideer.

Først så banker vifta med håret sitt. Jepp, du leste riktig. Du kan se det her eller under.

Her er andre filmen at David Hasselhoff banker vifta. Han smelter den faktisk med sin sexappell. Du kan se den her eller under.

Sist er det vifta som vinner. Du kan se det her eller under.


Siste "kjendis" i reklamefilmene til Norton er gruppen Dokken. Dokken spør du? Hvem faen er det? Vel, det er et 80 talles metal band. Du veit, slikt cheesy hårband som spiller pinlemetalmusikk. Jeg er ikke fan men du forstår greia når du ser bandet. Uansett, det er en kylling de prøver å ta over. Ikke en levende kylling men en dau. Steike, dette begynner å bli rart.

Her er første filmen forhindrer kyllingen bandet å ødelegge det. Du kan se det her eller under.

Neste vinner Dokken over kyllingen. Dette er vel den dårligste av alle filmene. Du kan se den her eller under.

Nok en gang går kyllingen i baret. Du kan se det her eller under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar