torsdag 23. september 2010

Norton antiviurs og Dolph Lundgren som dreper enhjøringer

Alle som har vært bortom en pc har sikkert hørt om Norton antivirus. Det er en av de største aktørene når det kommer til antivirus programm og datasikkerhet. Men antivirus program er ikke sexy eller morsom. Så hvordan lager man artige reklamerfilmer om tema?Norton har kommet med flere reklamefilmer nå i 2010 som var både utradisjonelle, morsomme og litt utenom det vanlige. De prøve å illustrer sikkerhetspoenger via noen ganske absurde analogier. De blander kjendiser som skal illustrerer cyberterroriste og virus med absurde ting som kyllinger og enhjørninger. Kjendisene er de som vil ødelegge tingene. Eneste måten å stoppe de på er å bruke Norton. De har laget mange filmer som vise hva som skjer når man ikke forhindrer og sikrer seg når man bruker datamaskiner. Rimelig merkelig konsept men videoene er gøy. Norten hadde vel håpet på en viral effekt her som de ikke helt fikk.

Først ut er Kimbo Slice. En steintøff mixed martial artist som blant annet har deltat i UFC og kjent for sine videoer fra gateslosskamper. Her er motstanderen en tusenbein som Norton skal beskytte. I den denne filmen taper Kimbo kampen siden tusenbeinet velger å ikke godt forespørselen til Kimbo. Du kan se den her elle under.

Andre filmene taper tusenbeinet fordi det godta forespørsmålet. Du kan se de her og her eller under.

Andre er gøy, her kjefter Kimbo på tusenbeinet.


Neste kjendis ut er Dolph Lundgren. Jepp, actionhelten fra 80 tallet. Han møter en rosa enhjørning. Du veit, en slik liten My little Pony sak. Rimelig absurd men gøy. Her kan du se hva som skjer når enhjørningen godtar forespørselen til Dolph. Du kan se den her eller under.

Her får Dolph bank, av den rosa enhjørningen. Håper penga var verdt ydmykelsen. Se den her eller under.


Så var det David Hasselhoff sin tur. 1980 talles tv-stjerne kjent fra Baywatch stiller opp. Fyren har vist før at han har selvironi og klippene med han er morsomme dog rare. Motstanderen han er ei vifte. Jepp, ei vifte. Lurer på om de i reklamebyrået tar mye narko når de pitcher ideer.

Først så banker vifta med håret sitt. Jepp, du leste riktig. Du kan se det her eller under.

Her er andre filmen at David Hasselhoff banker vifta. Han smelter den faktisk med sin sexappell. Du kan se den her eller under.

Sist er det vifta som vinner. Du kan se det her eller under.


Siste "kjendis" i reklamefilmene til Norton er gruppen Dokken. Dokken spør du? Hvem faen er det? Vel, det er et 80 talles metal band. Du veit, slikt cheesy hårband som spiller pinlemetalmusikk. Jeg er ikke fan men du forstår greia når du ser bandet. Uansett, det er en kylling de prøver å ta over. Ikke en levende kylling men en dau. Steike, dette begynner å bli rart.

Her er første filmen forhindrer kyllingen bandet å ødelegge det. Du kan se det her eller under.

Neste vinner Dokken over kyllingen. Dette er vel den dårligste av alle filmene. Du kan se den her eller under.

Nok en gang går kyllingen i baret. Du kan se det her eller under.

søndag 19. september 2010

Morsomt webshow: The Guild

Det finnes mange webshow på internet som er verdt å følge med på. En slik serie er The Guild, og du burde hvertfall følge med på den om du er nerd og har spilt mye Wow eller andre MMORPG spill.Showet fokuserer rundt karakteren Cyd Sherman aka Codex. hun spiller mye et navnløs MMORPG sammen med guildet sitt. Codex er noe neurotisk og har ikke så veldig god kontroll på livet sitt. Selv om hun er en pen jente så tilbringer hun mesteparten av tiden sin i spillet med med guildet sitt. Forviklinger starter å skje når en av guild medlemene, Zaboo som spuiller en warlock i spillet plutselig står på døra hennes og flytter inn fordi han tror de har et forhold. Det bare baller seg på med forviklinger og plutselig er hele guildet til Codex innblandet og de må møtes i RL.Serien består av 4 sesonger og en episode er på rundt 5-7 min. Humoren i serien er deilig nerdete og spillsentrert. Karakterene er gode, skuespillerne funker bra og nerdehumoren er top notch. Enda mer imponerende er det å tenke på at seriens skaper,Felicia Day , hun som spiller den pene hovedrolleinnehaverer har basert serien på sitt liv. Hun er en relativt ukjent skuespiller. Hun har basert serien på sine egne spillerfaringer. Særlig etter 2 år med World of warcraft spilling bestemte hun seg for å lage noe ut av sine erfaringer. Serien har nok åpnet dører for dama og særlig nerdene har åpnet sine hjerter for henne. Jeg må innrømme jeg synes hun er sexy og søt. Særlig at hun liker å spille og er nerd selv får virkelig blodet til å bruse i årene mine. Hvor møter man slike damer? Serien har vokst i både kvalitet og popularitet etter at det begynte å bli distribuert på Xbox markedplace og MSN.

Du kan se første episode her i sesong. Kvaliteten på showet er ikke dårlig men det blir bedre etter hvert. Både i form av utseende og innhold. Alle karakterene blir introdusert og første plott linje blir presentert.
<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&fg=Xbox_Channel_GUILD_S4_FINAL&vid=69704ce9-eef1-4f98-8ea4-ecbf68e23192" target="_new" title="Season 1 - Episode 1: Wake-Up Call">Video: Season 1 - Episode 1: Wake-Up Call</a>

Her kan du se 2 episode av sesong 1.
<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&fg=Xbox_Channel_GUILD_S4_FINAL&vid=d36afde0-3260-4870-8f69-a1cb6c5d4f73" target="_new" title="Season 1 - Episode 2: Zaboo'd">Video: Season 1 - Episode 2: Zaboo'd</a>

Alle episodene kan du se gratis på hjemmesiden til serien her. I tillegg til Codex er både karakterene Vork og Zaboo utrolig morsome. Vork minner meg faktisk om folk jeg har truffet på online spill. Få med deg alle episodene i matpausen i lunsjen.

torsdag 16. september 2010

Left 4 dead og Team Fortress 2 tegneserier

Valve lager utrolige bra spill. Men selskapet begynner å vise at det vil mer enn bare lage spill. Det er snakk om at de vil lage filmer av sine spill og i det siste har de sluppet tegneserier på nett rundt 2 av sine spill, Left 4 Dead og Team Fortress 2.

Left 4 dead 1 og 2 er konge spill. Jeg har brukt alt for myte tid på disse spillene. Så jeg blei gira når jeg fant ut at de skulle lage en tegneserie av spillet. Tegneserien skulle være på 190 sider og skulle lede opp til DLC The Sacrifice. Godeste Mike Oeming, mannen som tegner Powers illustrer tegneserien. Første del blei sluppet 14 september og den er bra!!! Tegneingene til Mike Oeming er konge. Selv historien funker bra, den jobber inn gameplay elementer bra i historien. Left 4 dead har aldri hatt noen historie og det føles bra å få vite mer om karakterene, særlig med tanke på hvor mye jeg har spilt disse personene. Sjekk ut tegneserien her.Neste del kommer til tirsdagen. Når alle 4 delen er gitt ut kommer DLC. Blir bra! Særlig om du har pc versjon fordi alt er gratis. JA, du får mer innhold gratis! Som vanlig fra Valve.

Men det er ikke bare Left 4 Dead som har fått en tegneserie. Team Fortress 2 har også fått egne tengeserier koblet til oppdattering som har komme til spillet. Nok en gang er det Mike Oeming som har svingt tusjen. Her jobber man med å utvikle Team Fortress 2 universet. Noe som er litt rart, siden det er et tullespill med tegneserie grafikk som går ut på ta basen til hverandre. Men det funker. Jeg kan ikke gjøre annet enn å bukke i støvet. Valve har peil på hva de gjør. Tegenserien Loose Canon handler om ingeniør klassen. Du kan lese den her. I tillegg kan du lese tegneserien om hvorfor Demo og Solider klassen lå i krig med hverandre. Den kan du lese her. I tillegg har de laget en artig tegneserie koblet til da Team Fortress 2 kom til Mac. Du kan lese den her.. Jeg digger alle disse tegneseriene. Jeg synes de har en bra kvalitet. De tilfører spillene noe nytt, noe som de trenger merker jeg siden de tross alt er spill som er syltynne på historiesiden. I tillegg synes jeg synergieffekter mellom oppdattering i spillet og tegneseriene funker bra. Særlig Left 4 Dead DLC og tegneserien utgavene som kommer. Gleder meg til å se hva mer Valve finner på utenfor dataspill mediet.

mandag 13. september 2010

Crazy Bruce's Liquor Store

Internet er stedet dårlige reklamefilmer får evig liv. Mye takk være youtube. Jeg prøver å unngå slike reklamefilmer fordi jeg ikke er masokist av natur. Men idag kom jeg innom Crazy Bruce's Liquor Store reklamefilmer ved et uhell.Så hva er greia? En lokal spritselger i USA liker å lage reklamefilmer han viser på den lokale tv-kanalen (ligger vist i Connecticut). Greit nok. Betyr at budsjettet er minimalt og at sjansen for profesjonelle reklamefolk har tatt i filmen er lik null. Bare navnet på butikkkjeden får meg til å klø meg i hodet. Crazy Bruce's liquors store, jeg mener, ville du kjøpt varer av en fyr som påstår han er gal? Antar han spiller på at han har så lave priser at det er galskap. Men fyren selger alkohol for faen! Et produkt som fort kan gi noen nasty bieffekter, særlig om en crazy kjøpmann tynner ut spriten med metanol. Eller bare ideen om at butikken har ordet Crazy i navnet hadde fått meg til å rynke på nesen (eller smile antar jeg). Uansett, Crazy Bruce, som den selfmade mannen han er, liker tydeligvis showtunes, musikk og å synge. Legg merke til hvor fantastisk dårlig de ordene passer sammen. Gal, showtunes, synge, sprit. Grøss. Siden Crazy Bruce har penga er det tydeligvis han som har bestemt innholdet i reklamefilmene. Det er han som synger korte jingles i butikken sin. Jepp, han synger om hvor billig spriten hans er og hvor gal han er som har så billig sprit. Du kan se det meste kjente reklamefilmen her eller under.

Sangen, dansen og fyren er ille nok men i tillegg virker som det står en fyr bak kameraet og roper woot. Ansiktuttrykket til fyren er også priceless. Han virker litt smågal men hyggelig da.
Her kan du se en annen reklamefilm av samme fyr. Nå roper han fyren bak kameraet Yeah! Se den her eller under.

Greia er at det er mange av disse på youtube. Hele 15 stykker eller noe. Du må nesten gå innom selv og finne resten. Ikke er like morsomme men uansett spesielt.

Så hvorfor er fyren kjent? Mye takk være Jay Leno som viste en av reklamefilmene hans i et segment. Slik blir du stjerne av (hvertfall 15 min). Youtube har vel også mye av skylden. Såklart er det folk som lager remixer, mashups og gud veit av disse videoene og legger de ut på nett. Slik kan du faktisk ende opp med at dine dårlige reklamefilmer gir deg masse PR. Bare sjekk ut noen av remixene.
Denne har mixet Broadway musikk inn. Se den her eller under.

Her kan du høre musikken laget i Mario Paint. Se den her eller under.

Eller hva med denne mashupen av reklamen og dataspill Dig Dug. Fordel om du har spilt spillet for å ta greia. Se den her eller under.

Det er mer å ta av men du må nesten gå og søke selv. Så hva sier godeste Crazy Bruce om all denne oppmerksomheten? Helt greit tydeligvis siden reklamefilmen ligger på nettsiden og du kan stemme om du synes den er verdens verste reklamefilm eller ikke. Antar all PR er god PR.

søndag 12. september 2010

Nerdemusikkvideo på en søndag

Denne videoen er over hele nettet for tiden. Mye på grunn av at den treffer nerder mitt i hjertet (særlig gutta). Geek and Gamer Girls heter sangen og det er en cover av Katie Perry sang California Girl. Du kan se videoen her eller under.

EMBED-Geek and Gamer Girls Song - Watch more free videos
Sangen er full av nerdereferanser. I tillegg er både Seth Green, Stan Lee og Katee Sackhoff med. De 4 damene kaller seg Team Unicorn og består av skuespillerne Michele Boyd, Clare Grant, Milynn Sarley og Rileah Vanderbilt. Ikke akkurat superkjente men jeg antar de blir mer berømte etter denne musikkvideoen. Jentene påstår at de er ekte nerder. Kan fort virke som en pr jippo men damene virker ekte nok i sin nerdhet. Du kan lese et intervju med de på The Offical Star Wars blog. Er de ekte nerder eller ikke? Uansett, jeg digger videoen og damene er jo pene og sexy i sine nerdekostymer. Må nok innrømme at noen fantasier blei oppfylt når jeg så videoen. Min søndag er reddet hvertfall. Du kan lese teksten til sangen her og sjekke om du tar alle nerdereferansene. Sørgelig nok var det ingen ting som gikk meg over hodet.

Greetings friends….
Don’t you want to meet a nice girl?

(First verse)
I, know a place
Where the gamer scores are so extreme (bloop boop boop!)
Dune, D & D,
Where Rand al’Thor still reigns supreme
Questin’, in Hyrule
Dominating Final Fantasy (Seven) (yeah yeah, siete)
Those boys
Losin’ sleep
Tryin’ ta keep up with our l33t sp34k (what up, n00bs?) (n00b sauce)

Be a part of our world
In latex and bows
Cuz’ these girls play cos’
Set our phasers to stun
You’ll be falling in love
Ooooooh oh ooooooh

(Chorus)
Geek and Gamer girls
We’re unbelievable
Comic books
And Manga in stock
Hasbro toys
So rare
We got the mail-away
Ooooooh oh ooooooh
Geek and Gamer girls
We’re undefeatable
FPS
Achievement unlocked
Jedi represent
Now put your sabers up
Oooooooh oh ooooooh

(Verse 2)
We, love Stan Lee (Excelsior!)
And Joss created all our favorite shows
We Frag
In our sleep (Killjoy!)
We will pwn your ass in Halo (uh oh)

Be a part of our world (Be a part of our world…)
In latex and bows
Cuz’ these girls play ‘cos
Set our phasers to stun (Set our phasers to stun…)
You’ll be falling in love
Ooooooh oh ooooooh

(Chorus)
Geek and Gamer girls
We’re unbelievable (Tri-force!)
We all know
That Han shot first (It’s a trap!)
Anime
No dubs
We want originals
Ooooooh oh ooooooh
Geek and Gamer girls (Level up!)
We’re undefeatable
RPG
Achievement Unlocked
Browncoats represent (Shiny!)
We aim to misbehave
Oooooooh oh ooooooh

(Rap)
Farscape
Sailor Moon
Hogwarts boys all make them swoon
Aragorn, Legolas
These are the boys they love the best
I mean they’re good to go
Love Scifi, yo’
Marvel
DC
Vertigo
The girls are sweet
They can’t be beat
Super fine like Peach
Darth Maul
Standing tall
He’s so bad
So say we all
Epic Lootz
For the Win
Hyjal’s what we’re raiding in
Haxxors
Konami Code
Doctor Who
Expert Mode
Game genies, WoW fiendies, Sith meanies
No weenies
Don’t forget
They the queen-ies

Gamer ladies? (Yeah?)
Raidin’ tonight babies? (Uh huh!)
I’m all up on y’as
Cuz you representin’ geek and gamer girls
(Ohhh yeahh)

(Chours)
Geek and Gamer girls
We’re unbelievable
Comic books
And Manga in stock (Hey!)
Hasbro toys
So rare
We got the mail-away
Ooooooh oh ooooooh
Geek and Gamer girls (Finish him!)
We’re undefeatable
MMO
Achievements unlocked
Trekkers represent (Red shirts, red shirts!)
(trekkers, trekkers)
Now put your phasers up
Oooooooh oh ooooooh

(Geek and gaaaaameeerrr, Geek and gaaaaamerrr, giiirrrlll)

Geek and gamer girls man
I really wish they all could be
geek and gamer girls
(Geek and gamer)
(Geek and gamer girls)

Game over.

Forsten, hele musikkvideoen minnet meg om en annen kul nerdemusikkvideo. Do You Wanna Date My Avatar heter den og er laget av folka bak nettserien The Guild. Musikkvideoen kan du ser her eller under.
Serien kan du ser her på watchtheguild.com