lørdag 8. februar 2014

Dorkly - humorstedet for oss spillnerder

Det finnes mange humorsider på internettet og en av de er Dorkly. Denne humorsiden har et stort fokus på nerdehumor og spillreferanser.
Dorkly har mye forskjellige humorinnhold. Her finner du både tegneserier, artikler og og bilder. Men en av de tingene jeg liker beste med Dorkly er alle videoene. Som sagt har Dorkly spesialisert seg på spillhumor og spillreferanser. Både moderne dataspill og gamle. Her man ofte tatt grafikken og ikonografien fra kjente spill og remixset det om til morsomme humorsketsjer.
Dorkly liker særlig å ha det gøy med Mario, Mortal Kombat og Sonic. Det er mange utrolige morsomme videoer med Mario. Her blir alt fra hans sexliv, til problemer i hverdagen og Bowers frustrasjon over lite effektive våpen.

Men Dorkly er også full av Mortal Kombat videoer og de har til og med et eget sit-com show med Mortal Kombat figurene som heter Get over her. Utrolig morsom. Særlig om du er nerd og spilte spillene når du var liten på 1990 tallet.

Dorkly er et bevis på at dataspill har blitt så populært og viktig del av vår hverdag at man kan lage en hel humorside med masse innhold. Sjekk siden ut om du liker å le av gamle og nye spillhelter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar