tirsdag 4. februar 2014

How to Basic: Syk youtube humor

Youtube er full av mye rart og ting som er på grensen. HowToBasic er en slik youtube kanal som har filmer som er morsomme på en forstyrrende og rar måte.
HowToBasic er en relativt ny kanal. Den første videoen kom i 2011. Kanalen er en parodi på instruksjonsvideoer som man finner på nettet over alt mulig. Du veit slike hvordan fikse sykkelen din eller lage en pai. Vel, howtobasic går ganske langt i sine videoer. Her skjer de merkeligste ting og ofte så innebærer det egg, masse egg og mat. Her blir mat knust, ting ødelagt og stønning oppstår. Filmene er lagt som pov, altså point of view. Det er en mannsperson som lager filmene i sitt hjem, ofte på kjøkkenet og på do. For noen er kanskje filmen for syke og rare. Her skjer merkelige ting rundt rimelige jordnære temaer. Personlig ler jeg godt av videoen som viser hvordan man bygger en PS4. Du kan se den her.
Andre videoer som også er morsomme som blant annet hvordan man fjerner Google+ fra youtube eller hvordan man runker. Som sagt, disse filmene er for mange ikke morsomme. Mengden mat som blir ødelagt, de syke seksuelle undertonene, bruken av urin, bæsj og do gjør at dette ikke er alles humor (er ikke ekte avføring).

En del av intruksjonsfilmene hans har nerdepreg over seg som hvordan man fanger en pokemon eller hvordan du lager et lyssverd. Hvem som lager disse filmene er fortsatt ukjent men alt man veit er at det er en mann og at han bor i Australia. Kanalen har over 1 million abonnenter og slikt blir det penger av. Spørsmålet er om HowToBasic kan bli noe større enn det er nå siden det er rimelig syk humor. Personlig elsker jeg det. Særlig all eggknusingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar