mandag 26. mai 2014

Mashup av game dataspill: Dane Boe

Youtube er full av mer eller mindre masete og dumme youtube kjendiser som lager mye teit innhold. Men noen av disse gleder et nerdehjerte og det er Dane Boe.
Dane Boe er en fyr som lager mye forskjellige videoer. Noe har du sikkert sett og irritert deg over. Dette er fyren som lager The Annoying Orange. Vent, jeg veit, de er teite. Men det er ikke disse jeg snakker om. Fyren lager på sin egen kanal noen ganske kule mashup videoer av gamle spill.
Konseptet er hva om en type dataspillhelt blir kastet inn i et annet. Hvordan hadde Sonic fungert i Pac-man? Eller hva om Super Mario og Katamari hadde eksistert i samme spill. Her lager Dane Boe gode retro filmer rundt hva som hadde skjedd. Han bruker sprites og bakgrunner fra spillene og animere inn de ofte blodige og voldelige resultatene. Her er noe av mine favoritter. Hva skjer når Contra og Paperboy møtes? Du kan se filmen her eller under.

Eller hva om Blanka fra Street Fighter 2 hadde deltat i Madden Fotball. Du kan se resultatet her eller under.

Eller hva om man blander Mortal Kombat og Punchout? Du kan se det her eller under.

Men Dane Boe har også en egen serie om Chuck Norris og hva som hadde skjedd om han deltok i noen dataspill. Man da snakker vi en retro, 8bit pixel Chuck Norris. Han kicker så klart ass! Du kan se hva som skjer når Norris deltar i NBA Jam her eller under.

Hva med Chuck Norris vs Angry Birds? Du kan se det her eller under.

Eller hva med Chuck Norris vs Super Mario Bros? Du kan se det her eller under.

Har du lyst til å se flere slike smashup videoer så gå til  Dane Boe sin youtube kanal og leit. Det er mye dritt der, men du ser fort hvem som er dataspill relatert på thumbnailsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar