fredag 1. august 2014

Trailere til filmer jeg gleder meg til å se

Jeg har blitt gammel. Det er få filmer som jeg gleder meg til å se. Men det er noen få på filmhorisonten jeg ser fram til.

Først ut er Bridman. Det er den nye filmen til Alejandro González Iñárritu. Fyren har laget flere gode filmer, litt arty men gode. Filmer som Babel og 21 Grams. Akkurat hva filmen handler om veit jeg ikke. Jeg har egentlig ikke leste en dritt om filmen, jeg bare falt helt for traileren. Filmen virker surrealistisk, mørk og morsom. Michael Keaton spiller hovedrollen og det ser ut som han er i storform. Du kan se traileren her eller under.

Neste film venter vel hele verden på også. Det er den nye filmen til Christopher Nolan som heter Interstellar. Jeg liker Sci Fi. Ordentlig Sci Fi som sier noe meningsfylt om oss mennesker og samfunnet vi lever i. Som har dybde og pirrer min fantasi. Du veit, bra Sci Fi som 2001: En romodyssé, Close Encounters of the Third Kind, Blade Runner, Her osv. Nok en gang, jeg veit ikke noe om selve filmens handling. Det er traileren, med sin musikk, bilder og hint om menneskelige drama som får meg gira. Pluss at det er Nolan som har laget filmen. Du kan se traileren her eller under.

Jeg er lei superheltfilmer. Men det er en jeg gleder meg til og det er THE SPONGEBOB SQUAREPANTS MOVIE: SPONGE OUT OF WATER! Jepp, jeg digger SvampeBob. Når jeg så traileren til denne filmen blei jeg så gira at jeg bare måtte se SvampeBob episoder og filmen igjen på Netflix. Det ser ut som den nye filmen kommer til å bli deilig tullete. Du kan se traileren her eller under.

Jeg liker Frank Miller. Vel, jeg liker hans tegneserier fra 1980 og 90 tallet. Før han blei gal og mer konservativ enn paven. Så jeg digget Sin City når den kom. Så jeg har vært gira lenge til den nye filmen basert på flere av Sin City bøkene til Miller. Du kan kanskje argumentere for at filmen ser helt ut den første men det er helt greit for meg. Jeg vil bare ha mer av det samme. Du kan se traileren her eller under. 

Så er det nok en film som kun traileren aleine har fått meg noe intressert. Det er Mad Max: Fury Road. Elsket de første filmene. De er skitne, voldelige og har bra estetikk. Traileren til den nye filmen ser ut til å følge stilen til de gamle filmene men pluss mer på det stilistiske. Får jeg mye vold også så er jeg happy. Du kan se traileren her eller under.

Jeg liker en god, voldelige og mørk krigsfilm. Den russiske Stalingrad ser ut til å være en slik film. Filmen har kommet ut men jeg har ikke fått sett den. Filmen ser utrolig stilisert ut og malerisk i sin vold. Dette ser jeg fram til, rett og slett det er deilig å se krig fra andre perspektiver enn USA. Du kan se traileren her eller under.

Siden jeg liker vold, så er jeg litt gira på å se den nye filmen til  Luc Besson og det er Lucy. En av grunnene er fordi jeg digget Taken. Den var rå, hard og uventet brutal. Lucy ser ut som mer i samme gate men bare med Scarlett Johansson. Greit nok, historien virker teit og det ser ut som filmen tar av på slutten og blir tullete, så den suger nok. Men jeg håper hvertfall på litt stilisert vold. Pluss Min-sik Choi spiller i filmen, noe som gjør at jeg vil se den. Du kan se traileren her eller under.

En annen krigsfilm jeg ser fram til Fury. Den ser skitten og mørk ut. Pluss filmen handler om en tank. Ikke ofte en krigsfilm handler om denne typer soldater. Den er amerikansk, så patosen ligger tykk over filmen men jeg liker krigsfilmer og det er få gode på horisonten. Får håper den ikke skuffer. Du kan se traileren her eller under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar