mandag 9. november 2015

Mr. Toffee i Candy Crush er pedo!

Alle har hørt om Candy Crush og alle har spilt det. Det er et free 2 play spill som rir verden som en mare. Men jeg har avslørt at Candy Crush har en ond agenda og det er sjokkerende at ingen har tenkt på det før. 
At Candy Crush er et ondt spill har verden vist lenge. Spillet suger opp din tid og penger. Plager vennene din og gjør at mobilen din går tom for batteri. Bare se på disse videoene her og her om du trenger info. Eller se de under.


Men for noen dager siden så blei nyheten om at Activision kjøper opp King Digital, firmaet som lager Candy Crush sluppet. King blei kjøpt opp for hele 50 milliarder norske kroner. Det er mye penger. Du kan lese mer her.

Men jeg har reagert på at Candy Crush fronter et mer forstyrrende agenda enn bare å stjele din tid, penger og ødelegge produktivitet til mennesker verden over. Har ingen lagt merke til hvordan Candy Crush helt åpenbart har et positivt syn på pedofili?
Historien i Candy Crush er at du styrer en liten pike med navnet Tiffi. Hun skal hjelpe forskjellige innbyggere i Candy Kingdom som har ulike problemer. Med seg har hun sin stalker/overgriper kalt Mr Toffee. Han føler etter Tiffi og gjør gud veit hva med henne. Mr. Toffee er så suspekt at alle varsellamper burde gå av på en gang. For det første er han kled som en sirkusdirektør uten å ha et sirkus. Han har suspekt hårvekst, sikkert for å lokke barna til å ta på det. Fyren bruker monokkel, noe ingen bruker idag. Det er sikkert en form for Google Glass teknologi, så han ta overgrisbilder uten at barna merker det.  
Ikke minst driver Mr. Toffee som helt klart ikke er Tiffis verge, å tar henne med rundt på turer uten lov. Her snakker vi om at barn lærer at det er greit å bli med fremmede menn som er kledd i kostymer og lover barn eventyr og godteri! Candy Crush helt åpenbart driver med samfunnsnedbrytende propaganda! Ikke nok med at spillet er avhengighetsskapende men det driver å stønner og sukker til de som spiller som Delicouse og Sweet. Se for deg Mr. Toffee står og sier slike ting til unger mens han lover de godteri og en tur bak treet i skogen! Tilfelle du forsatt ikke har forstått poenget mitt så se bildet under!
Candy Crush har helt en pedofil tematikk som handler om gamle menn i suspekte kostymer som tar små piker ut på turstier med løfte om godteri og opplevelser. Her må Tiffi hele tiden hjelpe andre suspekte karakter som Mr. Toffee introdusere henne til. Jeg mener, kom igjen. Hun møter en rosa drage som bader i "brus". Brus som tilfeldig vis ser ut som urin! Jeg mener, er det bare jeg som ser symbolikken her? Mr. Toffee horer ut Tiffi til sine syke pedovenner! Hvorfor er det ingen som reagere på dette?
Jeg håper folk tar dette onde budskapet inn over seg som Candy Crush pusher og spillet noe annet isteden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar