fredag 23. oktober 2009

Sex selger. Det gjelder også for dataspill – Tekken 5: Dark Resurrection

Jeg har skrevet om før hvordan dataspill og sex går hand i hand. Det gjelder både i spillene og ikke minst markedsføringen. Det er jo mange gutter som spiller dataspill og de ser kanskje ikke så mange nakne jenter til vanlig, så sex, naken hud og modeller blir flittig brukt. En slik kampanje som fikk mange til å heve øynebrynene (og andre kroppsdeler) var en fotoserie for dataspillet Tekken 5: Dark Resurrection.

Tekken spillene er typiske slåssspill alla Street Fighter 2. Spillene selger meget godt på grunn av sitt bra gameplay, balanse mellom figurene og helt ville comboer. Og spillet har mange pene damer som du kan spill eller banke helseløs. Stilen til Tekken spillene er veldig Manga aktig, det betyr at jentene har ofte spinkle kropper, store pupper og merkelige klær (les: skoleuniformer og sadoklær). En appell i seg selv for mange av nerdegutta som kjøper spillene.Men når Tekken 5: Dark Resurrection kom på PSP bestemte guttemagasinet Maxim at de skulle lage en fotoserie med 3 av spillkarakterene, i en lettkledd variant. Dette fikk så klart masse oppmerksomhet, av både den gode og dårlige sorten. Tror nok en del gamere likte ideen, siden folk tydeligvis fantaserer om jenten som finnes i dataspill. Playboy har jo nå fast hvert år et eget innslag av naken dataspill jenter, hvor blant annet norske Age of Conan kastet klærne (nei, ikke Conan men ei av damene i spillet). Men så er det jo noen som påpeker at dette er både kvinnefiendtlig og teit. Du kan se alle bildene her men en liten advarsel, noen av bildene er ikke trygt for jobb (NSFW). Du kan se noen av de mer påkledde bildene under.Maxim har også laget en video fra fotoserien her som du kan sjekke ut om du vil se mer hud. Her prøver man å lage en overgang mellom dataspill og virkelighet. Husk at denne videoen er NSFW siden den har naken hud i seg. Se den her eller under

Men Tekken serien har spilt på sex igjen. Tekken 6 som kommer nå har sluppet en reklamevideo som har skapt masse oppmerksomhet igjen. Reklamesnutten er en slow motion video av damer som sloss i bikinier. Filmen slutter med å spørre hva du er villig å sloss før. Tydeligvis er halvnakne damer i bikini vilig å sloss for Tekken 6. Se videoen her eller under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar