lørdag 10. april 2010

Konge kortfilm med retro dataspillgrafikk som angriper New York

Noen filmer som blir sluppet på nettet er dømt til å bli populære. Slike filmer som alle får link på mail, blir lagt ut på facebook, blogger skriver og tipser om og kanskje til og med får omtale på nettaviser. PIXELS av PATRICK JEAN er en slik film.

Hvorfor av alle de tusenvis av kortfilmer og filmsnutter som blir lagt ut på nettet hver dag, hvorfor skal Pixels får oppmerksomhet. Vel fordi den er veldig bra laget. Den ser rett og slett flott ut. Estetisk er den veldig forseggjort. Alt fra lydeffektene, rulleteksten og kamerabruken. Pluss at filmen er fantasifull og nostalgisk. Den bruker ikoner og lyder fra dataspill som alle har hørt eller sett. Du trenger ikke å være hardcore gamer for å like og bli begeistret av denne filmen.

Handlingen er rett og slett at gammel dataspill grafikk angriper New York. Den pixeliserer hele byen og til slutt jorden. Her er det masse referanser for oss nerder. Patrick Jean medlem av OneMoreProduction og du kan se flere kule filmer på nettsiden deres. Selve Pixels filmen kan du ser her eller under.
PIXELS by PATRICK JEAN.
Uploaded by onemoreprod. - Independent web videos.

Ps: Takk til Sara B som tipset meg om denne filmen via Facebook

1 kommentar: