tirsdag 10. mai 2011

Mortal Kombat humor

Et nytt Mortal Kombat spill kom nå for ikke så lenge siden (også kjent som Mortal Kombat 9). Mortal Kombat er en kjent og kjær spillserie for nerder verden over. Og når noe er så kjent og kjært så får man parodier og humor rundt det. Siden de fleste har nok spilt endel Mortal Kombat så tenkte jeg hente fram noen gode humorvideoer fra internet. Som sagt er Mortal Kombat stort! Jeg har selv kastet bort mange timer og kroner på særlig det første spillet. Det har klassiker status og har blitt en kulturellreferanse utenom gamer og nerdemiljøer. Søstern min veit hva Mortal Kombat er for noe for å si det slik. Spillet er jo særlig kjent for sin vold og mulighet for å drepe og maltraktere motspilleren. En såkalt Fatality.

Så det har kommet mange parodier på spillet. Noen er utrolige morsom. Jeg antar de er morsom om du har spilt spillet og digger det. For vanlige mennesker faller nok mye av humoren vekk. Uansett, du leser ikke denne bloggen fordi du er den vanlige mann og kvinne i gata (hvorfor i helvete leser du denne bloggen egentlig?)

Mortal Kombat er et sloss spill hvor du må sloss mot forskjellige motstandere til du kommer til selve hovedbossen. En slags turnering kan du si. Men som kanskje denne videoen påpeker, så har Mortal Kombat en ganske ulogisk turneringsoppsett og progresjon. Se videoen her eller under.


Mortal Kombat er jo rimelig voldelig og det var jo det vi likte med spilla men etterhvert så begynte man å legge inn andre avsluttinger enn bare Fatality. Man fikk ikkevoldelige avsluttinger som Babality and Friendship. Noe som var rimelig dølt. Hvem faen vil gi motstanderen en kake når man kan rive ut ryggraden og holde det opp i luften? Teit, noe som denne videoen tuller med. Du kan se den her eller under.


Det er mye vold i Martal Kombat men lite sex. Dog det er nok mye undertrykt seksualitet der. Det er jo tross alt mange halvnakne menn som sloss mot hverandre i spillet. Noe denne videoen tuller med. Se den her eller under.


Mortal Kombat er jo old school men hva om du kobler spillet med et annet, enda eldre spill som Donkey Kong? Jeg har postet denne videoen før men må bare vise den en gang til. Se den her eller under.


Selv om det er mange halvnakne menn som sloss i Mortal Kombat spillene er det nok av halvnakne damer også. Du skulle tro det var noe seksuelt med damer som dreper hverandre i en slosskamp men joa, kanskje. Se videoen her eller under.


Som sagt, Fatality er det Mortal Kombat er kjent for. Blodige, voldelige avsluttinger av din motstandere. Men hva om ikke alt går som planlagt. Se videoen her eller under.


Mortal Kombat er jo et slossspill som krever at man må huske mange fancy kombinasjoner man må utføre. Ikke alltid lett å huske. Særlig om du er N00b. Se videoen her eller under.

2 kommentarer:

  1. Oh- stas å bli nevnt som en slags referanse....the Road to stardom

    SvarSlett
  2. kafpkææææææævvvvvvvvvvvvnasoooooooooooooooooisjafiojvnasoefahugåæfhaufheuhancaws0ahwf0hh0wf0wajfkcmiaaiiiiiiiiiiiiiiiidijanjckxnafagafdffdffaaaaaadsghsfaosnfaopfinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafoaænfwæfkåa¨dasø¨cøacsø¨cøaglsagflf 4 8 15 16 23 42 ♂▬7,XM9☼Ü│£♠•♦♣X9ƒB♣

    SvarSlett