tirsdag 14. juli 2009

Voldtektsspill forbudt i Japan.

Japsene er et merkelig folkeslag når det kommer til sine underholdingsprodukter. De har en forskjærlighet for vold og sex som savner sidestykke innenfor film, tv og tegneserier. Og så klart innen dataspill. Spill som inneholder ganske eksplisitt seksuelle handlinger og referanser selger som hakket møkk.

Underholdingsprodukter med slikt innhold blir ofte kalt for Hentai. Her er det ofte små søte jenter med store øyne og bryster som det skjer mye rart som er fokuset. Det er alltid tegnet eller animert og innholdet er ofte småperverst. Dataspill som inneholder slike seksuelle elementer blir også ofte kalt for Eroge. Disse spillene har eksistert siden 1980-tallet. For en nordmann virker disse spillene meget rare og perverse. Underholdningsverdien i disse spillene kan også diskutere siden de ofte er meget dårlig spill kun sentrert rundt nakne damer og alle de seksuelle handlingene man kan gjøre med de. Disse dataspillene blir kun sluppet i Japan og blir sjeldent oversatt. Dette fordi det er for ekstremt, perverst og rart til at noen utenfor den japanske kulturen greier å forholde seg til innholdet. Pluss at det er Japans skitne offentlig hemmelighet at det finnes slike spill. Men det er nok av fans av slike spill i den vestelige verden. Hentai manga og anime er tross alt ganske populært og du finner slike tegneserier og filmer på Outland butikker i Norge. Men i de siste månende har det skjedd noe i Japan angående slike sex dataspill.

Greia med mange Eroge spill er ofte at du kan eller må utføre voldtekt. Ja du leste rett. Det er dataspill du kan rett og slett utfore overgrep i. Jeg snakker ikke om slike overgrep som du ikke får se men voldtekt som du aktivt utfører og kan delta i. Her snakker vi om interaktive sekvenser. Et slikt spill er RapeLay. Det er et spill hvor du skal voldta 3 jenter i en familie, en mor og hennes to døtre. Spillet er særdeles brutalt og perverst. Spillet har vist en flerspill funksjon hvor du kan med flere spiller voldta jentene. En virtuell gangbang voldtekt. Jeg har ikke prøvd spillet fordi til og med jeg har en grense på hva kan godta av sex og vold. Det kom i 2006 men har i den siste tiden fått mye oppmerksomhet i vesten. Mye pågrunn av at du kunne kjøpe spillet på Amazon.com. Slike spill er som sagt ikke vanlig at du får kjøpt i vesten. Spillet blei så klart fjernet men det var for seint. Mange kvinnegrupper hadde fått med seg dette og startet kampanjer mot spillet og denne typen spill som blir laget i Japan. Dette fikk japanske styresmakter til å reagere, siden som sagt dette er en offentlig hemmelighet Japan ikke vil ha fokus på. I mai i år kom meldningen om at dataspill bransjen sammen med staten har blitt enig om å slutte å lage slike voldtektsspill. De nye retningslinjene skulle gjelde fra 2 juni. Så kom meldingen at dette bare var tull. Tilslutt bestemte staten at slike spill skulle bli ulovelig. Så i teorien skal slike voldtektsspill ikke bli laget mer. Men sannsynligheten er liten spør du meg. Men uansett er det fortsatt lovelig med Hentai innen film og tegneserier og der er nok av voldtekter og andre perversiteter om du trenger slikt.

Om du virkelig må prøve et slik Eroge spill med suspekt innholdt så spill Battle Raper 1 eller 2. Det er et slåssspill alle Street Fighter 2. Her mister de kvinnelige figurene klærene når de sloss og du kan ha samtykkende sex etter at du har vunnet over de. Det er også elementer av tvang i spillet når det kommer til sex men det er ikke en voldtekts simulator som RapeLay. Men det er fortsatt et rimelig kinky spill og jeg anbefaler deg ikke å vise deg det til dama di.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar