fredag 18. september 2009

Will it blend? Viral marketing med en twist.

Jeg har skrevet litt om viral marketing her på bloggen og jeg liker endel slike reklamer. De er andreledes, sære og kanskje smarte (og ofte sjokkerende). En slik artig reklamekampanje er Will it blend?

Will it blend? er ganske enkelt en litt elder mann i en hvit lab frakk med vernebriller som putter forskjellige ting i en blender og knuser det. Det er en reklame for Blendtec mixere,da særlig the Total Blender. Mann i filmene er Tom Dickson, mannen som har skapt og eier Blendtec. Videoene minner litt om gamle informasjons reklamer fra 50 tallet i USA. Filmene starter med en ting som Tom Dickson lurer på om kan bli knust i en av hans mixere. Mixeren knuser det meste og svaret er da: Yes, it blends. Tom er ganske stiv i sine replikker og det gjør videoene bare mer morsome.

Det høres ikke så fantastisk ut men filmene har blitt utrolige populære, da særlig på youtube. På youtube har 83,238,033 sett filmene anno juli 2009. Tom Dickson har blitt litt av en kjendis og blenderene hans selger som hakka møkk. Han har deltat på mange tv og radio kanaler i USA. Du kan også få kjøpt t-skjorter og merchandise med sloganet Will it blend? på.

Du kan se filmene her på hjemmesiden eller på youtube. Her kommer noen smakebiter

Her prøver man å mixe en iPhone


Her prøver man å mixe bic lightere


Her prøver man å mixe Halo 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar