lørdag 23. juni 2012

Trailer til Judge Dredd filmen er ut og den er jævelig bra ut!

Det kommer en ny Judge Dredd film og den heter Dredd. Det har vært lite buzz om den på nettet men fyn faen, det kommer til å forandre seg nå fordi traileren har blitt sluppet og den er rå!Jeg er ikke stor fan av Jugde Dredd. Har noen album og har lest noe her og der. Liker volden, tonen og tegningene. Jugde Dredd er vel en av de beste og kuleste tegneseriene som har kommet fra England. Mange kjente engelske tegneserieforfatter som blant annet Ennis. Hollywood voldtok filmen i 1995. Sylvester Stalone spilte Jugde Dredd og hele filmen var jævelig. Stalone tok av seg hjelmen. Rob Schneider var comic relief og historien var helt mongo. Filmen er idag ganske morsom å se på en veldig dårlig måte. Den er så dårlig at den er moro. Selv om det bare er trist. Du kan se The Nostalgia Critic gjør narr av filmen her eller under. Judge Dredd filmen var 1995 var et godt eksempler på hvordan du ikke skal filmatisere en tegneserie. Så alle nerder var ikke særlig begreistet over at de skulle lage en ny film. Det har vært lite buzz rundt filmen som har blitt laget selv om det har blitt lekket noen bilder på nettet som har sett bra ut. Men så blei traileren sluppet og plustelig ser en ny Jugde Dredd film meget lovende! Du kan se traileren her eller under. I traileren ser filmen mørk, voldelig og Dredd tar ikke av seg hjelmen! Greit nok at selve historien virker ikke akkurat som Dark Knight kvalitet men det ser meget lovende ut! Mine forventinger har gått gjennom taket. Jeg gleder meg virkelig til denne filmen. Den ser voldelig ut og virker som har noen fete slow motion sekvenser. Og det ser ikke ut som den er full av CGI! Karl Urban spiller Dredd og han ser faen så bra ut. Hva tror dere? Tror dere at Dredd blir bra?

4 kommentarer:

  1. Av de tre science-fiction remakene som kommer i år er nok Dredd den mest lovende og minst unødvendige av dem. RoboCop og Total Recall er slett ikke noe jeg ser frem til i det hele tatt, mens Judge Dredd kan ha godt av en oppdatering etter den smålig kjipe Stallone-adopsjonen fra midten av 90-tallet. Karl Urban har forresten sagt i et intervju at han ikke kommer til å ta av seg hjelmen!

    SvarSlett
  2. Enig med deg. Total Recall ser ikke lovende ut. Bra at Urban ikke tar av seg hjelmen. Blir spennende å se om dette blir noe bra.

    SvarSlett
  3. Jeg tør ikke forutse noenting, men jeg vil definitivt kaste bort penger på en THX-opplevelse med popcorn til denne filmen! :-)

    SvarSlett