fredag 21. august 2009

The Walking Dead blir tv serie!

Jeg har det siste året blitt en fan av tegneserien The Walking Dead. Den er smart skrevet, menneskelig og full av spenning og vold. Den bringer rett og slett en sjanger sårt tiltrengt dybde, menneskeliglighet og dialog. Robert Kirkman er han som skriver serien og han har flere ganger annonsert at serien kommer til å holde på lenge. Det har til nå kommet 10 album og du kan få kjøpt alle lett på nettet eller Outland.

Faktisk så har jeg kjøpt de 4 siste albumene for 2 dager siden og sitter og koser med dem nå den siste tiden av ferien min. Så det gledet mitt nerdehjerte når jeg leste Wired i dag at AMC har kjøpt rettighetene til The Walking Dead og skal lage en tv-serie basert på serien. Jeg gleder meg til å se Rick, Tyreese og Lori på skjermen, kjempende mot zombier. Hele greia med The Walking Dead er at man blir kjent med personen og at de plutselig og voldelig dør. Jeg lurer på om AMC kommer til å ha baller til å drepe hovedrollene slik tegneserien har gjort. Såklart kan hele tv-serien suger hardt men vi får se. Virker som Robert Kirkman er positivt til hele greia. Jeg krysser fingrene og slapper av med det faktum at jeg har tegneserien om tv-serien suger hardt.

Du kan lese Wired artikkelen her og se et intervju med Robert Kirkman her eller under.

4 kommentarer:

 1. Artig....jeg fant en link til en stilig strikkeoppskrift side her i går, samt videre til youtube og Knitwitch sine rundpinnetriks:-)

  SvarSlett
 2. Hvor kjøper du tegneserien??

  SvarSlett
 3. Hei
  Du kan kjøpe tegneserien på Outland som har butikker i Oslo, Trondheim, Kristiansand, Stavanger og Bergen.

  Bor du ikke i noen av disse byen så kjøp de på nettet (ofte er det billigere). Jeg bruker Play.com. De har alle 12 samlebladene til rundt 6-10 pund stykke. Det er gratis frakt så det er billigere å kjøpe de på nett enn i butikk.

  Amazon har de også men der betaler du frakt i tillegg.

  Så det kommer ikke til å koste så mange 100 lappene for å lese alle bladene som har kommet ut til nå (12 stykker)

  SvarSlett
 4. VET DU OM DENNE SERIEN KOMMER TIL NORGE?
  forresten, tegneserier kan også bestilles her på denne link.
  http://www.seriebutikken.no/
  Dette er en butikk i sarpsborg i østfold. anbefales ;)

  SvarSlett